[VII] Strážci sedmi Hříchů
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum KnightFihgt guildy [VII] Strážci sedmi Hříchů

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Žádost.....

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
La Muert
Anonymní

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeSun May 18, 2008 11:52 pm

Zdravím všechny vážené členy cechu

Na začátek bych se rád představil....
Moje jméno je La Muerta a byl jsem členem cechu [BACK] Bratrstvo Černého kruhu
Poté co z tohoto cechu vystoupili hráči ,jenž byli mými přáteli viz. Nefrit,Spirit a nakonec ted již i SandroCZ,který končí s KF nadobro...jsem se rozhodl,že bych se rád zapojil do cechu s menším počtem lidí ale hlavně těch co jsou AKTIVNÍ a KF je baví...(a trošku ho umí hrát:-) )
Zavázal jsem se zatím pomoci Spiritovi rozjet jeho cech a tudíž jsem v [LFMs].

A ted přejdu k věci...
Chtěl bych se v budoucnosti stát vaším spolubojovníkem...zatím nesplňuji všechny vaše vstupní podmínky pro přesnost 3 ze 6,ale řekl bych,že se k nim mílovými kroky blížím...
Ale to se jistě přesvědčíte sami takže sem uvedu můj odkaz na moji osobu/postavu:

Jestliže by jste se chtěli na něco k mé osobě zeptat klidně kontaktujte SandraCZ,myslím že ti popravdě vylíčí můj přístup k KF a práci jakou jsem odváděl pro cech.

A jelikož máte psáno,že kritéria jsou pouze informativní a o přínosu lze vždy diskutovat...tak jsem se na tebe obrátil přímo na vaše 2 členy a to:
[VII] Valda a [VII] hensel....a na radu Hensela jsem tuto žádost umístil i sem na fórum.
Jsem ochoten slnit jakýkoliv úkol a složit zkoušku jaká mi bude zadána..na ověření mých schopností.

Jestliže jste tuto moji žádost přečetli až do konce,tak vám děkuji a budu se těšit na tvoji komentáře...

Docela se již těším na vaši konstruktivní kritiku Smile

S pozdravem La Muerta
Návrat nahoru Goto down
La Muert
Anonymní

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeMon May 19, 2008 12:08 am

A teď koukám ,že se neobjevil v mém předchozím příspěvku odkaz na moji postavu...
Tak vás navedu podle žebříčku PvP,kde jsem na 56. místě jako Maršál [LFMs] La Muerta

Jestliže si myslítě,že jsem vám svojí žádostí pouze spamoval fórum,tak se omlouvám... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Zdenouch

Zdenouch

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 19. 04. 08

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeMon May 19, 2008 3:04 am

Zdravím tě mladý bojovníku, v budoucnu možná, ale zatím se mi zdá, že musíš ještě hodně a hodně trénovat. Odložil bych tvou žádost o několik týdnů...Z.
Návrat nahoru Goto down
[VII] Zenich

[VII] Zenich

Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 06. 04. 08

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: v budoucnu urcite   Žádost..... Icon_minitimeMon May 19, 2008 8:45 am

Souhlasim se Zdenouchem momentalne se nas cech nachazi ve valecnem stavu s docela silnymi cechy a tva postava by proti vetsine z nich momentalne neobstala takze az budes splnovat vsechny podminky urcite tvou zadost projedname s pozdravem zenich
Návrat nahoru Goto down
La Muert
Anonymní

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeMon May 19, 2008 9:30 am

Opětovně zdravím všechny členy cechu [VII] Strážci sedmi Hříchů

Vidím že jsem,si dělal opravdu pouze plané a liché naděje......

ALE,nevzdávám se bez boje tudíž žádám o 14 denní odklad ve kterém se zkusím vypracovat abych splňoval vaše (zatím) platné požadavky a to všechny.....

Snad vás přesvědčím aktivitou a pílí....
Každopádně děkuji za vaši ochotu a čas a těším se opět na vaše vyjádření.....

Dále děkuji hráči jménem [VII] Valda ,že se mnou jednal s trpělivostí a rozumně mi vše objasnil....vysvětlil mi situaci jak se nyní má(ohledně mé osoby),čímž sice zchladil moji horlivost,ale o to víc pozdvedl moji snahu dostat se do vašeho cechu.....
Rád příjmám výzvy a překonávám překážky,tudíž nechť mé sebezdokonalení začne!!!!

S pozdravem La MUerta
Návrat nahoru Goto down
[VII] Zenich

[VII] Zenich

Poeet p?íspivku : 38
Registration date : 06. 04. 08

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: nazdarek   Žádost..... Icon_minitimeMon May 19, 2008 10:46 am

Tva odpoved se mi libi a drzim palce
Návrat nahoru Goto down
Haagen

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 27. 07. 07

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeTue May 20, 2008 11:24 pm

Mě se Tvá odpověď také líbí. Není časté, aby se někdo i v případě odmítnutí choval se vší slušností a kultivovaně. Neklesej na mysli. Myslím, že máš v sobě slušný potenciál a nic není nemožné.
Návrat nahoru Goto down
Saer Savaric

Saer Savaric

Poeet p?íspivku : 104
Registration date : 03. 10. 07

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitimeWed May 21, 2008 12:17 am

myslim ze ti bude stacit kdyz jenom vytahnes level clown
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Žádost..... Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žádost.....   Žádost..... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Žádost.....
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
[VII] Strážci sedmi Hříchů :: Veřejné :: Zpovědnice-
Přejdi na: