Zdravím všechny vážené členy cechu
[VII] Strážci sedmi Hříchů
Na začátek bych se rád představil....
Moje jméno je La Muerta a byl jsem členem cechu [BACK] Bratrstvo Černého kruhu
Poté co z tohoto cechu vystoupili hráči ,jenž byli mými přáteli viz. Nefrit,Spirit a nakonec ted již i SandroCZ,který končí s KF nadobro...jsem se rozhodl,že bych se rád zapojil do cechu s menším počtem lidí ale hlavně těch co jsou AKTIVNÍ a KF je baví...(a trošku ho umí hrát:-) )
Zavázal jsem se zatím pomoci Spiritovi rozjet jeho cech a tudíž jsem v [LFMs].
A ted přejdu k věci...
Chtěl bych se v budoucnosti stát vaším spolubojovníkem...zatím nesplňuji všechny vaše vstupní podmínky pro přesnost 3 ze 6,ale řekl bych,že se k nim mílovými kroky blížím...
Ale to se jistě přesvědčíte sami takže sem uvedu můj odkaz na moji osobu/postavu:
Jestliže by jste se chtěli na něco k mé osobě zeptat klidně kontaktujte SandraCZ,myslím že ti popravdě vylíčí můj přístup k KF a práci jakou jsem odváděl pro cech.
A jelikož máte psáno,že kritéria jsou pouze informativní a o přínosu lze vždy diskutovat...tak jsem se na tebe obrátil přímo na vaše 2 členy a to:
[VII] Valda a [VII] hensel....a na radu Hensela jsem tuto žádost umístil i sem na fórum.
Jsem ochoten slnit jakýkoliv úkol a složit zkoušku jaká mi bude zadána..na ověření mých schopností.
Jestliže jste tuto moji žádost přečetli až do konce,tak vám děkuji a budu se těšit na tvoji komentáře...
Docela se již těším na vaši konstruktivní kritiku
S pozdravem La Muerta