| Můj názor | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Despiar Anonymní
| Předmět: Můj názor Wed Apr 23, 2008 7:50 am | |
| No podle mě hensel musi jit dopredu, protoze neni jenom ledared VII, ale take celeho KF. Ma z naseho severu nejvetsi korist a tak nemuze zaostavat. Kazdy si z nej ma brat priklad. Proto je take obourucak a ma brneni trochu lepsi nez normalni obourucaci na nasem serveru. ma to proto aby tam nahore v tabulce nevipadal jak blbec z tou plátěnou vestou. Kazdy kdyz se podiva na neci profil vidi nejdriv obrazek a tam je i brneni a tady ho vidite i kdyz ma obouruc. (tohle si tedy myslim ja a pardon za pravopisne chyby) Despair, vůdce [A] Nemilordní Andělé |
|
| |
Starky
Poeet p?íspivku : 144 Místo : Praha východ Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: Re: Můj názor Wed Apr 23, 2008 6:13 pm | |
| chibi?...jake chibi | |
|
| |
Despiar Anonymní
| |
| |
hensel
Poeet p?íspivku : 237 Registration date : 09. 07. 07
| Předmět: Re: Můj názor Fri Apr 25, 2008 9:51 pm | |
| co tě žere ty chudinko malá jak hraju je čistě moje věc... leader guildy nejsem to leader znamená jako, že jsem v čele žebříčku asi neumíš číst mám to v popisu....já prostě u toho nemohu sedět celý dny a nedělat něco jinýho, denně odehraju jen mise a nic víc prostě není čas má své povinosti k rodině a taky nejsem žádnej hloupej studentík takže když mě 20 krát porazíš odejdu z cechu a ty můžeš na moje místo | |
|
| |
Despiar Anonymní
| Předmět: Re: Můj názor Fri Apr 25, 2008 10:23 pm | |
| ty si nepochopil jak sem to myslel...nemyslel sem to spatne..ja sem chtel rict ze tahnes nejen VII ale i KFCZ1, ze si leader tohoto...nic mi do toho neni a uz to resit nebudu...rekl sem jen svuj nazor a odpoved na zpravu toho robba(nebo jak se jmenuje)... takze nazdar a jestli sem te nastval, tak sorry... |
|
| |
hensel
| Předmět: Re: Můj názor Fri Apr 25, 2008 10:31 pm | |
| - Despiar napsal:
- ty si nepochopil jak sem to myslel...nemyslel sem to spatne..ja sem chtel rict ze tahnes nejen VII ale i KFCZ1, ze si leader tohoto...nic mi do toho neni a uz to resit nebudu...rekl sem jen svuj nazor a odpoved na zpravu toho robba(nebo jak se jmenuje)... takze nazdar a jestli sem te nastval, tak sorry...
vyjasněno | |
|
| |
Starky
| Předmět: Re: Můj názor Sat Apr 26, 2008 10:59 am | |
| ještě to není vyjasněno laskavě mi vysvětli Hensele co znamená ,,hloupej studentík,, Starky totiž studuje a nepřipadá si hloupě | |
|
| |
Valda
Poeet p?íspivku : 136 Místo : Praha Registration date : 26. 07. 07
| Předmět: To hensel and Starky Sat Apr 26, 2008 8:27 pm | |
| Upssss a je tu slovni prestrelka ... Hosi, hosi, vite ze, co se skadliva, to se rado miva Valda | |
|
| |
MontyMack Admin
Poeet p?íspivku : 323 Místo : Praha Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: Můj názor Sun Apr 27, 2008 2:16 am | |
| starky, starky, starky. tva reakce vychazi z doufam mylneho predpokladu, co studentik, to hlupak. a to my, pracujici, si nemyslime. hensel mel na mysli urcite jen tech par hlupaku, kteri se najdou vzdy a vsude, jak mezi nami pracujicimi, tak mezi vami studentiky a tak bych to nechal. nechme chudaka hensela na pokoji | |
|
| |
Starky
| Předmět: Re: Můj názor Sun Apr 27, 2008 10:11 am | |
| | |
|
| |
hensel
| Předmět: Re: Můj názor Wed Apr 30, 2008 9:25 pm | |
| tak jak to napsal Monty vždy a všude se najde nějakej trouba | |