[VII] Strážci sedmi Hříchů
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
[VII] Strážci sedmi Hříchů

Fórum KnightFihgt guildy [VII] Strážci sedmi Hříchů

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Můj názor

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Despiar
Anonymní

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeWed Apr 23, 2008 7:50 am

No podle mě hensel musi jit dopredu, protoze neni jenom ledared VII, ale take celeho KF. Ma z naseho severu nejvetsi korist a tak nemuze zaostavat. Kazdy si z nej ma brat priklad. Proto je take obourucak a ma brneni trochu lepsi nez normalni obourucaci na nasem serveru. ma to proto aby tam nahore v tabulce nevipadal jak blbec z tou plátěnou vestou. Kazdy kdyz se podiva na neci profil vidi nejdriv obrazek a tam je i brneni a tady ho vidite i kdyz ma obouruc.

(tohle si tedy myslim ja Very Happy a pardon za pravopisne chyby)

Despair, vůdce [A] Nemilordní Andělé
Návrat nahoru Goto down
Starky

Starky

Poeet p?íspivku : 144
Místo : Praha východ
Registration date : 02. 10. 07

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeWed Apr 23, 2008 6:13 pm

chibi?...jake chibi lol!
Návrat nahoru Goto down
Despiar
Anonymní

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeWed Apr 23, 2008 6:22 pm

jo sorry, tohle patří k tomu druhýmu tématu... Idea Smile
Návrat nahoru Goto down
hensel

hensel

Poeet p?íspivku : 237
Registration date : 09. 07. 07

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeFri Apr 25, 2008 9:51 pm

co tě žere ty chudinko malá jak hraju je čistě moje věc... leader guildy nejsem to leader znamená jako, že jsem v čele žebříčku asi neumíš číst mám to v popisu....já prostě u toho nemohu sedět celý dny a nedělat něco jinýho, denně odehraju jen mise a nic víc prostě není čas má své povinosti k rodině a taky nejsem žádnej hloupej studentík takže když mě 20 krát porazíš odejdu z cechu a ty můžeš na moje místo
Návrat nahoru Goto down
Despiar
Anonymní

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeFri Apr 25, 2008 10:23 pm

ty si nepochopil jak sem to myslel...nemyslel sem to spatne..ja sem chtel rict ze tahnes nejen VII ale i KFCZ1, ze si leader tohoto...nic mi do toho neni a uz to resit nebudu...rekl sem jen svuj nazor a odpoved na zpravu toho robba(nebo jak se jmenuje)... takze nazdar a jestli sem te nastval, tak sorry...
Návrat nahoru Goto down
hensel

hensel

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeFri Apr 25, 2008 10:31 pm

Despiar napsal:
ty si nepochopil jak sem to myslel...nemyslel sem to spatne..ja sem chtel rict ze tahnes nejen VII ale i KFCZ1, ze si leader tohoto...nic mi do toho neni a uz to resit nebudu...rekl sem jen svuj nazor a odpoved na zpravu toho robba(nebo jak se jmenuje)... takze nazdar a jestli sem te nastval, tak sorry...

vyjasněno Wink
Návrat nahoru Goto down
Starky

Starky

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeSat Apr 26, 2008 10:59 am

ještě to není vyjasněno afro laskavě mi vysvětli Hensele co znamená ,,hloupej studentík,, lol! Starky totiž studuje a nepřipadá si hloupě Basketball
Návrat nahoru Goto down
Valda

Valda

Poeet p?íspivku : 136
Místo : Praha
Registration date : 26. 07. 07

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: To hensel and Starky   Můj názor Icon_minitimeSat Apr 26, 2008 8:27 pm

Upssss a je tu slovni prestrelka rabbit ...

Hosi, hosi, vite ze, co se skadliva, to se rado miva jocolor lol! jocolor

Valda
Návrat nahoru Goto down
MontyMack
Admin
MontyMack

Poeet p?íspivku : 323
Místo : Praha
Registration date : 06. 07. 07

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeSun Apr 27, 2008 2:16 am

starky, starky, starky. tva reakce vychazi z doufam mylneho predpokladu, co studentik, to hlupak. a to my, pracujici, si nemyslime. hensel mel na mysli urcite jen tech par hlupaku, kteri se najdou vzdy a vsude, jak mezi nami pracujicimi, tak mezi vami studentiky a tak bych to nechal. Basketball

nechme chudaka hensela na pokoji drunken king
Návrat nahoru Goto down
https://strazci7hrichu.4umer.com
Starky

Starky

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeSun Apr 27, 2008 10:11 am

ajaj scratch já jsem to nemyslel nějak ošklivě nebo zle..spíš jsem si chtěl jen rýpnout do Hensela..jen maličko...Máš pravdu i Hensel v tom,že mezi studenty a i studentkami je hodne hlupáků a hlupaček...setkvávám se s nimi denně..... study affraid study ....jen mi to tady nedalo a rypl jsem si lol!
Návrat nahoru Goto down
hensel

hensel

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 9:25 pm

tak jak to napsal Monty Wink vždy a všude se najde nějakej trouba Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Můj názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Můj názor   Můj názor Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Můj názor
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
[VII] Strážci sedmi Hříchů :: Veřejné :: Zpovědnice-
Přejdi na: